Tuesday, July 12, 2016

Selamat Hari Raya 2016

Assalamualaikum

Setelah sekian lama menyepi akhirnya aku kembali lagi. Lama dah tak membebel hampir setahun ada meninggalkan blog niyh wei. Dari raya tahun lepas sampai raya tahun ni. Kalau korang ingat lagi, last entry mengisahkan mengenai ibu mengandung. So hari ni pun tak nak lah membebel banyak sangat sebab aku ada banyak kerja niyh. Cuma nak share gambar raya ja untuk entry kali ni. Ada masa aku berceloteh lagi. Jom tengok gambar2 raya tahun ni.

Syawal Pertama:








































See this my happening and awesome family. Kami kaki selfie jangan tanya kenapa because kami cool happening. Bersatu di hari raya adalah yang paling indah belaka. Siapa tahu ini boleh jadi sweet memory. For sure iollss lah yang paling comel sekali. Along jangan jeles kay.


Syawal Kedua:





Raya kedua member2 aku datang beb. Lama tak jumpa dorang ni, time raya je. So far masih happening walaupun umur semakin meningkat dewasa sebab kami gila-gila kentang potato remaja ke dewasa.. hahaha.. lol.. Actually banyak lagi nak share. Dah lah cukup sampai disini. Sebelum iollsss mengakhiri entry kali niyh iollsss nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.

YOUR SINCERELY:

SAFIE MOKHTAR

No comments :

Post a Comment